Az örökzöld operett

AZ ÖRÖKZÖLD OPERETT

Az operett műfaját már sokszor eltemették. Ennek ellenére él és virul, jobban, mint valaha. A vidám érzelem dús dallamok és szövegek magukkal ragadják a hallgatóságot, ezáltal remek szórakozást nyújtanak a közönség számára. A felcsendülő, fülbemászó melódiák garantáltan felejthetetlenné varázsolják az eseményt. Legyen szó céges összejövetelről vagy fesztiválról, az operett garantáltan jó választás.Kiváló és tehetséges művészek, az operett mesterei lépnek színpadra a Szikora Rendezőiroda ajánlatában. Az operett műfaj olyan neves előadóit kérheti fellépésre Műsorirodánktól, mint Oszvald Marika, Csere László, Kállay Bori, Kalocsai Zsuzsa, Virágh József, Teremi Trixi, Bozsó József, Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor, Egri József vagy Várnai Adrienn.

Programjaink kérhetőek CD alappal illetve népi zenekari kísérettel, Szalai Antal vagy Ökrös Tibor vezetésével.

Tekintse meg elérhető operett énekeseinket, és vegye fel a kapcsolatot a Szikora Rendezőirodával! Kollégáink készséggel várják hívását!

oszvald

 

ISMERJE MEG ÖN IS AZ OPERETT VILÁGÁT!

Az operett, mint műfaj, jelentős történetre tekint vissza. A 18. és 19. században már nagy teret hódított magának ez a fajta zenés, színpadi előadás, amely főleg vidám, szórakoztató, humoros témákkal dolgozik, legtöbbször szerelmi történeteket jelenítve meg a közönség számára.

Mivel könnyed előadásokról van szó, így a végkifejlet szinte minden esetben happy end, éppen ezért kiválóan megállja a helyét a rendezvényszervezés terén.

Ebben a műfajban a párbeszédes forma és a zenei részek arányos elosztásban jelennek meg. Bizonyára sokak számára ismertek a híres operettek nagy zárójelenetei – ez nem véletlen, hiszen a látványos finálé is jelentős tulajdonság.

Szeretné, ha az Ön rendezvényén is nagynevű előadók lépnének fel, akik megismertetik a közönséggel az operett nagyszerű világát? Esetleg olyan eseményt szervez, ami kifejezetten az ilyen előadások kedvelőinek szól? Akkor jó helyen jár, hiszen a mi segítségünkkel számos kiváló művész segíthet Önnek a maximális siker elérésében!

Műsorközvetítésért, rendezvényszervezésért érdemes minket választania akkor is, ha operettről van szó! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

OPERETTMŰSORAINK MEGRENDELHETŐEK CD ALAPPAL, ZONGORAKÍSÉRETTEL VAGY ZENEKARRAL.

A PROGRAM SZÍNESÍTHETŐ OPERETT TÁNCOSOKKAL IS.